Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، از طرفی شرکت‌های دانش‌بنیان با بهره‌گیری از تفکر و هم‌اندیشی تیم جوان و پدیدآوردن راه‌های جدید باعث شدند تا این نوآوری در صنعت بیمه پنهان نباشد و مردم بتوانند جدای از خدمات بیمه‌ای در کنار آن از زیرساخت‌های موحود بهره‌مند شوند.

شرکت توسعه ارزش هوده به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان با همکاری بیمه ملت و ارائه کارت‌های اعتباری به مشتریان خود، بستری را آماده کرده تا آنها بتوانند کالای مورد نیاز خود را اعم از مواد غذایی، پوشاک، لوازم خانگی، صوتی- تصویری، گردشگری، خدمات درمانی، ورزشی ، خرید بیمه‌نامه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را از طریق کارت اعتباری به صورت اقساطی خریداری کنند.

روز یک‌شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰ در محل شرکت بیمه ملت، قراردادی همکاری بین شرکت لیزینگ توسعه صنعت و تجارت توس به مدیریت حسین اشکوه و شرکت توسعه ارزش هوده به مدیریت فرشید مولاپور در زمینه ارائه تسهیلات لیزینگ به دارندگان کارت اعتباری هوده امضا شد که بعد از عقد قرارداد گفت‌وگویی با این مدیران داشتیم که در ادامه ماحصل آن را می‌توانید بخوانید:

فرشید مولاپور؛ مدیرعامل شرکت توسعه ارزش هوده ضمن اعلام این موضوع که شرکت هوده در 10 سال گذشته در قالب کارت اعتباری بیمه ملت فعالیت می‌کرده است در زمینه فعالیت شرکت هوده به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان و برنامه‌های آن گفت: قطعا هوده به فعالیت‌هایی که از قبل در قالب کارت اعتباری بیمه ملت داشته است ادامه خواهد داد و راه‌اندازی فروشگاه آنلاین در قالب (هوده‌شاپ)، توسعه شبکه پذیرندگان، تغییر زیرساخت‌های قدیمی، پشتیبانی از استارت‌آپ‌ها، حمایت از شرکت‌های نوپا و اخذ نمایندگی از شرکت‌های تولیدکننده از جمله ماموریت‌های جدید این شرکت عنوان کرد.

هوده به عنوان یک شتاب‌دهنده برای استارت‌آپ‌هایی که با ایجاد بیزینس‌های متعدد به دنبال مشتری هستند در کنار آنها خواهد بود. در درجه اول منابع مالی برای یک استارت آپ مهم قلمداد می شود اما وجود مشتری یکی از ارکان اصلی برای بقای آنها محسوب می‌شود که کارت اعتباری هوده با توجه به تعداد دارندگان کارت طرف قرارداد خود، این امکان را برای آنها فراهم می‌کند که فضای مناسبی برای ارائه کالا و خدمات به مشتریان آنها باشد.

مولاپور در ادامه و پیرو وجود چنین مدل بیزینسی در دنیا و فعالیت صورت گرفته توسط شرکت هوده اعلام کرد: در کشور ما تنها شرکت دارای  مجوز چنین فعالیتی، شرکت بیمه ملت است، در دنیا هم چندین شرکت معتبر چنین محصولاتی را ارائه دادند و با بررسی‌های متعدد به این نتیجه رسیدند که این کارت اعتباری از دیگر محصولات ارائه شده موثرتر واقع شده و در تلاش برای گسترش و ارتقای فعالیت‌های اعتباری خود هستند.

مدیرعامل هوده اولویت اصلی شرکت و این طرح را تولیدکنندگان داخلی عنوان کرد و گفت: با وجود شعار امسال که توسط مقام معظم رهبری اعلام شد مبنی بر این‌که هدف ارتقای تولید داخلی و رفع موانع موجود باشد، ما هم تلاش خود را به عنوان عضو کوچکی در این طرح  می‌کنیم تا با ارتباط ایمن بین تولیدکننده و مشتریان آنها نقش موثری در تولید و رفع موانع موجود داشته باشیم.

در ادامه حسین اشکوه؛ مدیرعامل شرکت توسعه صنعت و تجارت توس؛ مزایای همکاری بین شرکت هوده و لیزینگ را این گونه بیان کرد: لیزینگ‌ها به دنبال این موضوع هستند که منابع خود را در یک حیطه محافظت شده و با تضامین بازپرداخت صرف کنند. شناخت صنعت لیزینگ در کشور متاسفانه با فرهنگ اشتباهی در جامعه روبه‌رو است و اکثر مردم با شنیدن این اسم، خرید اقساطی خودرو را در ذهن پرورش می‌دهند که این امر اشتباه است.

مبحث اصلی وجود لیزینگ‌ها در حال حاضر ارائه تسهیلات خرد است؛ چرا تسهیلات خرد؟ به این جهت که ارائه تسهیلات کلان توسط بانک‌ها صورت می‌گیرد.

لیزینگ به عنوان یک تسهیل‌گر بین خریدار و فروشنده وارد عمل می‌شود و به نوعی معضل موجود در خرید کالا و ارائه کالا و خدمات را رفع می‌کند. در کشور ما دو نوع لیزینگ وجود داشت که عده‌ای با فروش اقساطی خودرو شناخته شده بودند و عده‌‌ای با ارائه تسهیلات کلان که با توجه به تورم به وجود آمده، توانایی شرکت‌های لیزینگ در ارائه تسهیلات کلان کاهش پیدا کرد و از این‌رو به سوی ارائه تسهیلات خرد آمدند.

در کشور ما بحث اعتبارسنجی اشخاص حقیقی متاسفانه وجود ندارد و تحقیق در زمینه توانایی مالی فرد هم کاری دشوار است.

اشکوه در ادامه افزود: نقش موثر شرکت هوده و شرکت بیمه ملت اعتبارسنجی افراد طرف و شرکت‌های طرف قرارداد است و به نوعی این زحمت را از روی دوش لیزینگ برداشته و ما با خیالی آسوده می‌توانیم نسبت به ارائه تسهیلات اقدام کنیم.

وی در ادامه گفت: پیشنهاد من این است که شرکت‌های بیمه‌ای و لیزینگی دیگر هم با ورود به این طرح، خدمات گسترده‌ای را ارائه دهند و با توجه به شعار امسال که مهمترین آن رفع موانع است، در تلاش برای ارائه نوینی از خدمات باشند و با رفع موانع موجود مسیری هموار را برای مشتریان خود ایجاد کنند.به عنوان شروع فعالیت با شرکت هوده، می‌توانم فضای همکاری مناسبی را ارزیابی کنم و قطعا بستر مناسبی برای مصرف‌کننده آماده خواهد شد.

با توجه به پارامترها و امنیت موجود در این طرح، یقین خواهیم داشت که سایر شرکت‌های لیزینگ هم به زودی به این طرح ورود خواهند کرد حتی علاقه دیگر شرکت‌های بیمه‌ای هم به ایجاد این کارت‌های اعتباری غیرقابل کتمان است.

مولاپور در انتهای این نشست و در زمینه استفاده خدمات کارت اعتباری توسط اشخاص حقیقی گفت: در تلاش هستیم که کارت اعتباری را به صورت انفرادی و افراد حقیقی هم ارائه کنیم و به دنبال ابزارهایی هستیم که قابل اطمینان باشد و توسط آن بتوانیم وصول مطالبات را از فرد تسهیلات گیرنده داشته باشیم.

در انتها خاطر نشان می‌سازد در حال حاضر کارت اعتباری هوده به پرسنل سازمان‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی و بیمه‌گزاران بیمه‌های زندگی ارائه می‌شود.

پربیننده ترین تصمیم روحانی برای عزل همتی / مقاومت رییس کل در برابر کاهش تصنعی نرخ ارز نامه ۳۰نفر از اساتید و کارشناسان اقتصادی به رهبر معظم انقلاب درباره طرح بانکداری مجلس ابطال ۲بخشنامه ارزی توسط دیوان عدالت اداری کاهش معنادار چک‌های برگشتی آمار اقتصادی در موعد مقرر منتشر شد / هیچ شاخصی در این سال‌ ها حذف نشد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان بیمه ملت انتخابات ۱۴۰۰ ارائه تسهیلات کارت اعتباری عنوان یک رفع موانع بیمه ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم

کارشناس مسائل آفریقا با اشاره به برگزاری دومین همایش بین‌المللی ایران و آفریقا گفت: این همایش فرصتی برای اندیشیدن، فکر کردن و بررسی عملکردها در حوزه آفریقاست تا در ادامه گام‌هایی برای جبران عقب ماندگی‌های عملکردی در این قاره برداشته شود.

 به گزارش ایسنا، روز جمعه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور مقامات عالی اقتصادی بیش از ۲۰ کشور آفریقایی و با سخنرانی «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.

رئیس‌جمهور در سخنانی در این همایش با اشاره به ضرورت شناخت دقیق ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود در کشورهای آفریقایی، وجود معادن و منابع گسترده در این کشورها و فناوری و دانش لازم برای بهره‌برداری و فرآوری این معادن در جمهوری اسلامی ایران را ظرفیت‌های متقابل و مکمل توصیف و اضافه کرد: کشت فراسرزمینی و تامین منابع اولیه برای مراکز تولیدی و صنعتی با قیمت مناسب از دیگر زمینه‌های همکاری با آفریقا هستند.

رئیس‌جمهور، گام بعدی در زمینه گسترش روابط دوطرف را شناخت موانع پیش‌رو و تلاش برای رفع آن‌ها دانست و خاطرنشان کرد: تمهید زیرساخت‌های لازم برای گسترش روابط از جمله توسعه و تقویت خطوط کشیرانی، خطوط هوایی و رفع مشکلات نقل و انتقالات مالی و پولی از زمینه‌های ضروری برای گسترش روابط و همکاری‌ها میان ۲ طرف است.

رئیسی ادامه داد: طبیعتاً هر کدام از کشورهای آفریقایی شرایط خاص خود را دارند و لذا برای توسعه روابط با این کشورها لازم است برنامه متناسب با وضعیت هر کدام از کشورها تهیه و عملیاتی شود.

حضور رئیسی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا

«عباس علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این اجلاس بر ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی تاکید کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این که در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه‌گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم، اظهار کرد: آمادگی بر تشکیل اتاق‌های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن‌ها در قالب هیات‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌ها و عرضه محصولات ایران در افریقا به صورت متقابل را داریم.

علی‌آبادی به توسعه زیرساخت های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتی رانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

سخنرانی وزیر صمت در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا

«جعفر قناد باشی» کارشناس مسائل آفریقا در گفت‌وگو با ایسنا در مورد همکاری های ایران و آفریقا، با بیان اینکه تعامل با آفریقا همواره جزو سیاست‌های اعلامی ایران در عرصه تعاملات خارجی بوده ولی در عرصه عمل در این حوزه کار چندانی نشده است، گفت: به نظرم این‌گونه اجلاس‌ها می‌تواند به دور از تشریفات، این زمینه را فراهم کند که بر عملکرد گذشته مرور شده، کاستی‌ها برطرف شده و برای آینده برنامه‌ریزی شود.

این کارشناس مسائل آفریقا با بیان اینکه متاسفانه به‌رغم صحبت‌ها و شعارهایی که مطرح می‌شود، ما در طی این سال‌ها راهبرد مشخص و معینی در حوزه آفریقا نداشته‌ایم، اظهار کرد: در واقع هنوز اولویت ما در آفریقا به صورت دقیق مشخص نیست که آیا می‌خواهیم روی کشت فراسرزمینی کار کنیم یا صادرات داشته باشیم یا اینکه فقط سرمایه گذاری مشترک؟ در واقع اولویت ما در حوزه آفریقا متناسب با ظرفیت هر کدام از کشورهای آفریقایی دقیق مشخص نیست.

قنادباشی با بیان اینکه در قاره آفریقا ۵۴ کشور حضور دارند، ادامه داد: باید به این موضوع توجه داشت که همه آن‌ها قابلیت همکاری ندارند و باید برای همکاری با این کشورها نیز اولویت‌بندی کنیم. در این سال‌ها نگاه ما به آفریقا کلی بوده و این بعضا باعث شده که انرژی‌ها در این حوزه هدر برود، درحالی‌که همان‌طور که اشاره شد برخی از کشورهای آفریقایی از نظر اقتصادی و سیاسی این آمادگی را ندارند که با ما همکاری کنند ولی به‌خاطر عدم توجه به این موضوع انرژی و نیروی ما بعضا هدر رفته است.

دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا

«لیلا باغبان» مدیر کل دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران چند روز پیش در گفت‌وگو با بخش اقتصادی ایسنا، با بیان اینکه بیشترین میزان تجارت خارجی بین ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاد، گفت: تجارت خارجی با آفریقا به حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید؛ اما این عدد در مقایسه با تجارت کشورهای دیگر با قاره آفریقا قابل توجه نیست، از این‌رو سازمان توسعه تجارت ایران برای تصاحب سهم بیشتر از بازار این قاره برنامه‌ریزی‌هایی را در نظر گرفته است.

به گفته این مقام مسئول آمار تجارت با آفریقا بیشتر از عددهای اعلامی است، اما به دلیل محدودیت‌های ناشی از اعمال تحریم‌ها، صادرات مستقیم به این کشورها نداریم و محصولات ایرانی از طریق کشور دوم مانند امارات، ترکیه، قطر و عمان به کشورها صادر می‌شود.

قنادباشی، کارشناس مسائل آفریقا در ادامه گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در دوران رؤسای‌جمهور پیشین اقداماتی برای گسترش همکاری با آفریقا انجام شد ولی متاسفانه این اقدامات دنبال و پیگیری نشد، افزود: در هشت سال دولت آقای روحانی که ما چندان به آفریقا توجهی نداشتیم، مثلا روابط اقتصادی ترکیه با آفریقا پنج برابر شد و حتی برخی از کشورها این را به رقم هشت برابر رساندند.

او  با بیان اینکه از نظر سیاسی عمده افکار عمومی کشورهای آفریقایی با ماست و آن‌ها در موضوعاتی همچون مقابله با نژادپرستی، استعمار و مقابله با جنایت‌های اسرائیل همسو با ایران هستند، خاطرنشان کرد: این‌ها امتیازات مثبت ما در آفریقا هستند ولی متاسفانه از آن به خوبی استفاده نکرده‌ایم.

دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا

این کارشناس مسائل آفریقا با بیان اینکه برگزاری اجلاس‌هایی چون اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا فرصت‌های خوبی برای برداشتن گام‌هایی جهت جبران عقب ماندگی‌های گذشته است، گفت: این‌گونه اجلاس‌ها نباید به تشریفات و چند تا خبر خلاصه شود و باید اقدام عملی برای رفع عقب ماندگی‌ها صورت بگیرد.

قنادباشی با بیان اینکه در آفریقا کشورهای ثروتمندی از نظر منابع طبیعی و معادن وجود دارند و ما در حوزه خدمات فنی مهندسی، سدسازی، انتقال برق، ساخت پالایشگاه و ... می‌توانیم در آفریقا فعالیت‌های خوبی داشته باشیم و درآمد ارزی برای کشور به دست آوریم، گفت: یکی از مسئولان اعلام کرده که آفریقا اقیانوس فرصت‌هاست ولی ما متاسفانه به اندازه یک استخر نیز از این فرصت‌ها استفاده نکرده‌ایم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد