Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک تجارت در راستای تکمیل زنجیره خدمات خود، با همکاری شرکت توسعه تجارت و فناوری تارا (زیرمجموعه گروه صنعتی گلرنگ) از «کیف پول اعتباری زمرد - تارا» رونمایی کرد. به نقل از روابط عمومی بانک تجارت، کی لانی رئیس هیات مدیره این بانک در مراسم رونمایی از کیف پول اعتباری «زمرد پی- تارا» که با حضور ترک تبریزی نائب رئیس هیات مدیره، شریفیان معاون مدیر عامل در امور کسب و کار و راهبری بازار، دکتر سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، آموزش مشاور مدیرعامل، کاظم پور مدیر امور هیات مدیره و عامل، مهندس قنادپور مدیرعامل شرکت توسعه تجارت و فناوری تارا و جمعی از مدیران و مسئولان بانک، شرکت مخابرات ایران و مجموعه تارا برگزار شد، گفت: ارزش آفرینی و چگونگی ایجاد ارزش در محصولات برای مشتریان یکی از مباحث پیچیده و موثر سازمان‌ها محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه هر چه خلق ارزش خدمات بانک بیشتر باشد رضایت مشتری را در پی خواهد داشت افزود: شرط بقا و ادامه حیات سازمان‌ها در عصر امروز همسو بودن با تغییرات تکنولوژی در سطح جهان است. مشتریان هرگاه برای دریافت خدمت هزینه و زمان صرف کنند در قبال آن سهولت استفاده، مشتری مداری، احترام و ... را از سرویس دهنده مطالبه خواهند کرد که این همان خلق ارزش است.

رئیس هیات مدیره بانک تجارت اظهار داشت: این خلق ارزش که به واسطه افزودن خدمات جدید در محصولات کنونی بانک صورت می‌پذیرد باید به گونه‌ای باشد که موجبات اشتیاق مشتریان را فراهم آورد. بر اساس همین استراتژی، بانک تجارت با رونمایی از شعبه مجازی زمرد سعی بر آن دارد تا با توسعه این زیست بوم و افزودن سرویس‌های ارزش افزوده در جهت رفع نیاز و رضایتمندی مشتریان گام بردارد.

کی لانی در ادامه افزود: یکی از استراتژی‌های بانک تجارت فراهم کردن زمینه لازم برای ارائه خدمات غیرحضوری با توجه به آخرین دستاورد‌های روز دنیاست، که یکی از این خدمات امروز با رونمایی «کیف پول اعتباری زمرد پی- تارا» که حاصل تلاش کارشناسان بانک تجارت، شرکت مخابرات ایران و مجموعه تارا است معرفی خواهد شد.

شریفیان معاون مدیرعامل در راهبری بازار و توسعه کسب و کار با اشاره به سبقه ارزشمند بانک و اهمیت حضور در بازار‌های خرد اظهار داشت: بانک تجارت به دلیل نوع فعالیت و رویکرد خود از گذشته به عنوان بانک مشتریان شرکتی و بزرگ شناخته شده است و امروز یکی از رسالت‌های این بانک ارائه خدمات باکیفیت برای حضور در حوزه مشتریان خرد است.

وی با بیان اینکه «زمرد پی- تارا» در حال حاضر برای پرسنل شرکت مخابرات ایران اجرا خواهد شد افزود: از نکات مهم این خدمت ارائه تسهیلات در نقطه فروش است که بهترین مدل تسهیلات بانکی به شمار می‌رود و نقش موثری را در تولید و اشتغال ایجاد می‌کند. استفاده از ظرفیت شرکت تارا با توجه به پتانسیل و گستره فعالیت آن، حمایت از پرسنل سازمان‌ها و همچنین بهره مندی از ظرفیت شرکت مخابرات ایران در ارائه این خدمت از جمله مزایای دیگر این پروژه است.

سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با ابراز خرسندی از حضور در جلسه رونمایی از کیف پول اعتباری «زمرد پی- تارا» و با اشاره به سبقه شرکت مخابرات گفت: شرکت مخابرات ایران از سال ۱۳۵۰ شروع به کار کرده است و از ۱۲ سال گذشته در بخش خصوصی به عنوان بزرگترین شرکت مادر در ایجاد ارتباط در کشور فعالیت می‌کند.

وی افزود: شرکت مخابرات و بانک تجارت از گذشته تا کنون همکاری‌های متنوعی را در بخش‌های مختلف داشته اند و خوشحال هستیم این همکاری‌ها در قالب ارائه خدمات ویژه به مشتریان و پرسنل شرکت مخابرات ادامه خواهد یافت.

قنادپور مدیرعامل شرکت توسعه تجارت و فناوری تارا با تمجید از عملکرد و حمایت بانک تجارت در راه اندازی این طرح گفت: یکی از ابزار‌های مهم و اساسی که نقش موثری در سبک زندگی مردم دارد تخصیص اعتبار است که خوشبختانه با همکاری بانک تجارت این مهم در قالب خدمت «زمرد پی- تارا» شکل گرفت. وی ویژگی‌های بارز این خدمت را سرعت، سادگی و امنیت آن عنوان کرد.

زمرد پی – تارا یک کیف پول اعتباری سازمانی است که با هماهنگی سازمان متقاضی و بانک تجارت شرایط تخصیص اعتبار در کیف پول تارا به کارمندان سازمان متقاضی فراهم می‌شود. با نصب اپلیکیشن زمرد بانک تجارت و انتخاب گزینه «زمرد پی» می‌توانید از خدمات آن بهره‌مند شوید. «زمرد پی- تارا» این امکان را برای مشتریان سازمانی فراهم می‌کند تا با کمترین نرخ سود تسهیلات به صورت حضوری و غیر حضوری در دوره زمانی مشخص تا سقف مورد توافق سازمان از فروشگاه‌های بزرگ طرف قرارداد خرید کنند و اقساط آن پس از پایان دوره از حساب حقوقی کارکنان برداشت خواهد شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک بانک تجارت تجارت کیف پول تارا شرکت مخابرات ایران کیف پول اعتباری مدیرعامل شرکت هیات مدیره بانک تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۷۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

امتداد - مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این گزارش به توصیف و تحلیل سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ مرتبط با هفت بانک بورسی ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین، تجارت،سامان،صادرات و پارسیان می پردازیم.

مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است.

پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.

نرخ بازده درآمدها که نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ واحد از مجموع درآمدها چه میزان سود خالص ایجاد می شود در بانک پاسارگاد ۵۸ درصد ، سامان ۴۹ درصد ، اقتصاد نوین ۴۷ درصد ، ملت ۴۳ درصد ، تجارت ۲۱ درصد و صادرات ۱ درصد می باشد بانک سامان به دلیل زیان ۹ ماهه بازدهی از درآمد ندارد.

در بانکهای ملت و پاسارگاد حدود ۸۶ درصد از درآمدها ناشی از درآمد تسهیلات است سهم درآمد تسهیلات از کل درآمدها در بانک اقتصاد نوین ۶۳ درصد ، صادرات ۵۰ ، سامان ۴۸ درصد و تجارت ۴۵ درصد است.

 

بنابراین ترکیب منابع دو بانک ملت و پاسارگاد از حیث منابع وکالتی و مالکیتی در وضعیت بهینه قرار دارد.

کم خرج ترین بانک ها

تجزیه هزینه های هفت بانک نشان می دهد سهم هزینه های اداری و تشکیلاتی از کل هزینه ها در بانک پاسارگاد ۳۹ درصد و از این حیث کم خرج ترین بانک در بین هفت بانک از نظر هزینه های اداری ، پرسنلی و تشکیلاتی است این شاخص در:

بانک اقتصاد نوین ۴۲ درصد پارسیان ۶۴ درصد ملت ۷۵ درصد صادرات ۷۷ درصد تجارت ۷۹ درصد و سامان ۸۱ درصد است.

اینکه سامان با توجه به تعداد شعب و تجهیزات و پرسنل اصلا در حد ملت و صادرات و تجارت نبوده اما بیشترین وزن هزینه اش ، اداری و پرسنلی است محل تامل است.

ضمنا میانگین سهم هزینه تامین مالی در هفت بانک از کل هزینه ها معادل ۹ درصد است در بانک پارسیان سهم هزینه تامین مالی از کل هزینه ها ۲۲ درصد و بسیار بیشتر از میانگین هفت بانک و بانک سامان با سهم زیر یک درصدی از این حیث مطلوبترین حالت را دارد.

طبق گزارش اخباربانک، میانگین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها در مجموع هغت بانک معادل ۱۳ درصد می باشد.

در بانک ملت سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها چهار درصد و در بانک اقتصاد نوین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها ۳۱ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین سهم را دارند این شاخص در:

بانک تجارت ۱۱ درصد پارسیان ۱۲ درصد صادرات ۱۳ درصد سامان ۱۶ درصد و پاسارگاد ۲۲ درصد است.

البته باید گفت ممکن است کم بودن سهم این هزینه در برهی بانکها بدلیل عدم ثبت کافی هزینه مطالبات باشد که گزارش حسابرسان نیز معمولا موید این نکته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز