Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، بر اساس نامه سعید عباسپور، رییس دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) در مرداد ماه امسال به مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، کالاهای وارد شده از سوی شرکت‌های تعاونی، صرفاً منوط به داشتن خدمات تعمیرات است و الزامی به داشتن نمایندگی و خدمات پس از فروش نیست، اما کالاهای قابل ورود مرزنشینان و شرکت‌های تعاونی هنگام خروج از استان به صورت تجمیعی و تجاری و پس از تایید شورای ساماندهی مبادلات مرزی، مشمول خدمات پس از فروش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه به تبصره ۲ ماده ۸ قانون مقررات صادرات و واردات مبنی بر مصرف شخصی بودن کالاهای وارده توسط شرکت‌های تعاونی مرزنشینان اشاره و تاکید شده این کالاها بجای الزام به داشتن نمایندگی رسمی در کشور صرفا منوط به داشتن خدمات تعمیرات است. بنابراین باید در ثبت آماری‌های شرکت‌های مذکور در سامانه جامع تجارت برای اقلام قابل ورود مرزنشینان، فقط در حد سقف سهمیه، خدمات تعمیرات به جای نمایندگی، ساده سازی شود.

اما عباسپور در نامه دیگری، اوایل ماه جاری اعلام کرده که باید از اقلام قابل ورود مرزنشینان و شرکت های تعاونی آنها، هنگام خروج از استان به صورت تجمیعی و تجاری و پس از تایید شورای ساماندهی مبادلات مرزی، خدمات پس از فروش دریافت شود.

 

پربیننده ترین اصلاح ۲۶سرعت‌گیر صادراتی؛ گام اول دولت سیزدهم در حمایت از صادرات آماری خطرناک از روند سرمایه گذاری در ایران کامیون های دپوشده در گمرکات کشور در حال ترخیص هستند دپوی بیش از ۷ هزار دستگاه کامیون در گمرکات رونق روزافزون قاچاق پارچه و پوشاک / ابراز نگرانی تولیدکنندگان از توقف طرح برخورد با پوشاک قاچاق

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خدمات پس از فروش واردات خدمات پس از فروش شرکت های تعاونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۱۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشورهای روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور 32 هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده 15 تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

وی با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، 9 هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟