Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقش‌آفرینی در توسعه صنعت پتروشیمی مایه افتخار بانک تجارت است بانکداری شرکتی شبانه روزی درخدمت شرکت‌های پتروشیمی است بانک تجارت آماده ارائه خدمات سریع اعتباری به فعالان صنعت پتروشیمی کشور

به گزارش اقتصاد آنلاین، هادی اخلاقی فیض آثار در سفری دو روزه به منطقه ماهشهر از شرکت‌های پتروشیمی ‌مستقر در این منطقه بازدید و با هدف توسعه همکاری‌ها با مدیران عامل این شرکت‌ها دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این دیدارها با اشاره به همکاری گسترده و تجربه موفق بانک تجارت در تعامل با شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نفت به ‌ویژه شرکت‌های پتروشیمی در زمینه خدمات متنوع ارزی و ریالی گفت: این همکاری در گذشته اثرات درخشانی را از خود به ‌جای گذاشته و اکنون با بهره‌مندی از تجارب ارزنده گذشته و بر اساس حسن اعتماد ارزشمند شکل گرفته میان دو طرف و با تکیه ‌بر نگاه علمی شرکت‌های پتروشیمی، اسباب توسعه همکاری‌ها بیش از پیش فراهم شده است.‌

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به خدمات متنوع مالی قابل ارائه از سوی بانک به شرکت‌های پتروشیمی از جمله گواهی سپرده ‌بورسی و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی و خارجی گفت: بانک تجارت در همکاری با شرکت‌های پتروشیمی نگاه ملی داشته و ‌در تلاش هستیم ضمن تسهیل توسعه فعالیت این شرکت‌ها در پیشرفت و ترقی استان خوزستان و در ابعاد وسیع‌تر در کمک به ‌گردش سریع‌تر اقتصاد کشور ایفای نقش کنیم.‌

اخلاقی با اشاره به احساس تعلق خاص و منحصر به فرد کارکنان بانک تجارت به شرکت‌های پتروشیمی و نوع فعالیت و کارکرد ‌این واحدهای بزرگ تولیدی اقتصادی کشور گفت: مجموعه کارکنان بانک در صف و ستاد در تلاش هستند متناسب با نیاز ‌شرکت‌های پتروشیمی خدمات کارآمد مالی و بانکی را طراحی و ارائه کنند و در این مسیر بدون شک تسهیل اجرای طرح‌های آتی ‌اقتصادی و رسیدگی به امور کارکنان شرکت‌های پتروشیمی در اولویت قرار دارد.‌

نقش‌آفرینی در توسعه صنعت پتروشیمی مایه افتخار بانک تجارت است

فرخ‌نژاد رئیس هیات مدیره بانک تجارت در این دیدارها با اشاره به اینکه نگاه بانک تجارت به شرکت‌های پتروشیمی کشور نگاهی ‌حمایتی و تخصصی است افزود: با توجه به نقش و جایگاه صنعت استراتژیک پتروشیمی در ارزآوری و توسعه اقتصادی کشور، ‌همکاری با فعالان این صنعت برای بانک تجارت مایه غرور و افتخار است و امیدواریم دیدار و گفت‌وگو با مدیران ارشد این ‌شرکت‌ها به نقطهٔ عطف توسعه بیش از پیش این همکاری‌ها تبدیل شود.‌

بانکداری شرکتی شبانه روزی درخدمت شرکت‌های پتروشیمی است

شریفیان معاون مدیرعامل در امور مشتریان شرکتی و تجاری با اشاره به کارکرد شرکت‌های پتروشیمی به ویژه در اقتصاد دانش ‌بنیان و اهمیت پشتیبانی از طرح‌های توسعه‌محور این شرکت‌ها گفت: معاونت امور مشتریان شرکتی و تجاری با کادری مجرب و ‌حرفه‌ای و مسلط به دغدغه‌های صنعت پتروشیمی کشور با تمام توان در خدمت شرکت‌های پتروشیمی بوده و همکاران من در ‌معاونت امور بانکداری شرکتی در کنار همکاران شعب و مدیریت خوزستان به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به نیازهای ‌مختلف این مشتریان ارزنده بانک هستند.‌

بانک تجارت آماده ارائه خدمات سریع اعتباری به فعالان صنعت پتروشیمی کشور

امین زارع معاون مدیرعامل در امور اعتباری به تشریح سهم و جایگاه بانک تجارت در حوزه خدمات اعتباری در صنعت ‌بانکداری کشور پرداخت و از آمادگی این معاونت برای گسترش همکاری با شرکت‌های پتروشیمی منطقه ماهشهر خبر داد.‌

مدیرعامل بانک تجارت و هیات همراه در سفر به منطقه ماهشهر با امرایی مدیرعامل پتروشیمی مارون، محمدی مدیرعامل ‌پتروشیمی لاله، کریمی مدیرعامل پتروشیمی تخت جمشید، رستمی مدیرعامل پتروشیمی شیمی بافت، قاسمی شهری مدیرعامل ‌پتروشیمی تندگویان، شاهد رئیس مجتمع پتروشیمی امیرکبیر، صدیقی زاده مدیرعامل پتروشیمی کارون، کریمی مدیرعامل ‌پتروشیمی اروند، زال خانی مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس، صالح‌احمدی مدیرعامل پتروشیمی خوزستان، انصاری ‌نیک مدیرعامل پتروشیمی بندر امام، احمدزاده مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا، آتش زمزم مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی ماهشهر و رفیق دوست عضو هیات مدیره پتروشیمی فن ‌آوران دیدار و گفت‌وگو کردند.‌

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو بانک تجارت مدیرعامل پتروشیمی شرکت های پتروشیمی پتروشیمی کشور صنعت پتروشیمی بانک تجارت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد

امتداد - مدیر عامل بانک ملی ایران در مراسم تقدیر و معارفه مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی گفت: بخش مهمی از شرکت‌های زیرمجموعه بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۲ سودآور شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، ابوالفضل نجارزاده در این مراسم با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره خروج بانک‌ها از بنگاهداری و سیاست دولت در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر، گفت: تلاش‌های فراوانی در گروه توسعه ملی و شرکت آینده پویا در راستای واگذاری‌ها صورت گرفته است.

وی ضمن تقدیر از خدمات حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی تأکید کرد: در حال حاضر با تلاش‌های صورت گرفته، بخش مهمی از شرکت‌های زیر مجموعه بانک سودآور هستند و این روند باید امسال نیز با قدرت ادامه پیدا کند.

مدیرعامل بانک ملی ایران با تأکید بر توانمندی و تجارب علی نبوی مدیر عامل جدید شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، بیان کرد: هدف بانک ملی ایران این است که امسال در مجموع شرکت‌های زیر مجموعه ۵۰ همت واگذاری انجام گیرد. بنابراین همه ارکان بانک و شرکت‌ها باید برای تحقق این هدف تلاش کنند.

نجارزاده ضمن تأکید بر تداوم شفاف‌سازی در شرکت‌های زیرمجموعه گفت: سال گذشته بخش مهمی از پرونده‌های باز گروه توسعه ملی به نتیجه رسید و باید تلاش شود تا امسال هم باقیمانده این پرونده‌ها منتج به نتیجه شوند.

وی تأکید کرد: واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه باید با قیمت واقعی صورت گیرد. بانک ملی ایران هر حمایتی که ضروری باشد، از شرکت‌های زیر مجموعه به‌عمل می‌آورد و پس از سوددهی آن‌ها و فراهم شدن شرایط لازم برای واگذاری در این رابطه اقدام خواهد کرد.

وی با تأکید بر انضباط مالی در شرکت‌ها و جانشین‌پروری در گروه توسعه ملی گفت: مقام معظم رهبری امسال را با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کرده‌اند. این موضوع بیانگر راهبرد مهمی‌ست که بانک ملی ایران باید به عنوان بازوی اجرایی دولت در نظام بانکی برای تحقق آن بکوشد. در این رابطه ضروری‌ست تا گروه توسعه ملی با برنامه‌ای مدون اقداماتی انجام دهد که علاوه بر تحقق شعار سال در این بخش، باری از دوش مردم و اقتصاد کشور برداشته شود.

عباس شفیعی، رئیس هیأت مدیره بانک ملی ایران در این مراسم ضمن تقدیر از حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی و تأکید بر توانمندی‌های علی نبوی مدیر عامل جدید این شرکت گفت: بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاست‌های دولت سیزدهم، حمایت از شرکت‌های زیر مجموعه را با هدف رشد و سوددهی آن‌ها ادامه می‌دهد و پس از به قیمت رسیدن این شرکت‌ها و حصول شرایط مطمئن، نسبت به واگذاری آن‌ها اقدام خواهد کرد. 

وی افزود: سال گذشته اقداماتی در راستای واگذاری‌ها در گروه توسعه ملی صورت گرفته است که امیدواریم امسال هم این روند با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند. 

همچنین علی نبوی مدیر عامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی در این مراسم ضمن تشکر از حسن اعتماد مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران اهم برنامه‌های خود را تشریح کرد.

حسین مدرس خیابانی نیز در این مراسم گزارشی از عملکرد خود در دوران تصدی مدیریت شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی به مدیر عامل و هیأت مدیره بانک ملی ایران ارائه کرد.

در این مراسم اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل نیز ضمن تقدیر از خدمات ارزنده حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، انتخاب علی نبوی به‌عنوان مدیر عامل جدید این شرکت را موجب تقویت عملکرد این شرکت در بخش‌های مختلف دانستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا